Multimèdia


© Bosch Car Service
En condicions de forta pluja, les pastilles actuen sobre els discos de fre a intervals de forma imperceptible per al conductor, evitant la formació d'una pel·lícula d'aigua..


© Bosch Car Service
El sistema ACC regula la velocitat del cotxe mantenint la distància de seguretat seleccionada pel conductor amb el cotxe que circula davant.


© Bosch Car Service
És una campanya de sensibilització impulsada per reconegudes marques que fabriquen recanvis i accessoris de primer nivell per al teu cotxe. Deixa't assessorar i tria qualitat!!


© Bosch Car Service
El ESP garanteix la màxima estabilitat en la conducció: prevé el derrapatge, el bloqueig de les rodes i garanteix el correcte traçat en carretera..


© Bosch Car Service
Una situació que segur resulta familiar: arrencar en pendent. La funció addicional ESP Hill Hold Control manté activa la pressió de frenat fins que el conductor accelera..


© Bosch Car Service
El sistema actiu d'infrarojos Nightvision ofereix un camp de visió tres vegades major que les llums d'encreuament habituals, sense suposar un perill per a altres conductors..


© Bosch Car Service
Amb el sistema intel·ligent d'ajuda a l'aparcament de Bosch, els problemes de visibilitat en aparcar passen a formar part del passat..


© Bosch Car Service
Com funciona la tècnica d'automoció Start/Stop de Bosch que està present cada dia en més models i permet l'estalvi de tones de combustible..


© Bosch Car Service
L'any 1976, Bosch va treure al mercat la primera Sonda Lambda. Des de llavors, Bosch ha fabricat més de 400 milions de Sondes Lambda i és el líder mundial..


© Bosch Car Service
Sovint, una petita pèrdua de la concentració o una distracció sense més, pot provocar una sortida involuntària del carril que acabi en un accident..


© Bosch Car Service
La bateria és antiga o t'has deixat les llums posades sense voler?? Poden ser les raons per les quals tinguis problemes en arrencar, especialment quan tens pressa..


© Bosch Car Service
Bosch ofereix la bateria adequada per al teu cotxe, moto, camió i fins i tot per a aplicacions d'oci com a vaixells o carrets de golf.